Aktiviteter (Kvols beboer- og foredragsforening)

Affaldsindsamling langs vejene i Kvols
Søn 14. april kl. 10
 
Nyt mødested i år, da forsamlingshuset er lejet ud om lørdagen.

Vi mødes kl. 10 på havnen, fordeler os i mindre grupper og får udleveret sække og refleksveste. Medbring evt. en trillebør/vogn til at køre affaldet i.

Vi afslutter med frokost kl. 12 på havnen.
Hvis vejret er dårligt, kravler vi i ly under halvtaget på Naturhuset, der er ved at blive bygget.
 
Vel mødt! – ingen tilmelding, og frokosten er gratis 􏰀􏰁􏰂􏰃
Kreamarked 2024
Generalforsamlinger i Kvols Forsamlingshus tirsdag den 20. februar 2024 kl. 19:00
 
 
Program for foråret 2024
Program forår 2024

Fortælleaften i Kvols 17/11 kl. 18.30

 
Fredag 17/11 er der Fortælleaften i Kvols Forsamlingshus samt græsk buffet.
Tilmelding senest tirs. 14/11 til Lone Rasmussen: tlf/sms 81 44 14 03
 
Også annonceret på 'Det sker' 
 

Kunstudstilling i Kvols Forsamlingshus

fredag d. 13/10 – søndag d. 15/10 2023


Susanne Ahrenkiel

web: https://susanne-ahrenkiel.dk/

Susanne er maler, skulptør og kunstformidler. Hun fortæller følgende om sig selv; ” Jeg er uddannet ved Kunstakademiet i Geneve, Schweiz med maleri som hoved fag og skulptur som bifag. Efter endt diplomuddannelse har jeg en 2 årig overbygning/efteruddannelse i monumental skulptur, på samme akademi. Har desuden været på kunstnerisk uddannelse på akademiet i København, Den Nordiske Kunstskole i Karleby, Finland, Rhode Island School of Design i Providence, USA, Et grafisk værksted i Rio de Janiero, Brasilien.
Mit arbejdsliv er meget alsidigt med en fællesnævner i kunst, kultur, undervisning og kommunikation. Jeg har et professionelt kunstnervirke som maler og skulptør med løbende udstillinger hos gallerier i ind - og udland. Mange af mine værker sker på bestilling til kunder der ønsker sig noget personligt lavet på min “skæve” måde”. Om sine malerier siger hun; ”Er min virkelighed, hvad du ser? Er det du ser en virkelighed, du ikke vidste fandtes, men genkender? Et indre løssluppent tankespil, hvor alt har en mening.”

   

Kontaktoplysninger:

Susanne Ahrenkiel
Halmhuset, Kirkestien 3, Almind,
8800 Viborg
tlf. 3160 0379
mail. kunst@susanne-ahrenkiel.dk

  


Beth Sloth Larsen

web: https://galleri-borris.dk/

Beth Slot Larsen bor nær Sparkær. Her har hun eget Galleri Borris, hvor hun og hendes mand Carsten Bach dels udstiller egne værker, dels sælger loppefund, og her kan besøgende kan gå på tingfindertur. Beth arbejder meget i genbrugsmaterialer, som hun finder på sine ture ved stranden og ved sine mange besøg på genbrugspladser og ude i naturen. Det bliver til skulpturer og skrotbilleder, som afspejler vores smid-væk- kultur. Beth oplyser selv, at hun ”Er autodidakt kunsthåndværker. Hun har altid arbejdet med naturens materialer, ting jeg finder i skrotbunker, strandens opskyl. Ting som bliver hjembragte, fra mange ture i naturen, bliver sammensat i ny form, nye installationer.”

  

Kontaktoplysninger:

Beth Sloth Larsen
Sandbækvej 4, Sparkær
8800 Viborg
tlf. 86642991 / 29273104
mail. borris@fibermail.dk



Hanne Drewniak

Hanne bor i Birgittelyst, og i sit sommerhus i Hjarbæk – Hanne er bla. uddannet ved Randers Kunstskole og Århus Kunstakademi, og har i mange år undervist børn og voksne og deltaget i workshops og projekter. Arbejder med tegning, grafik, akvarel, collage, foto og blandform.
Hanne oplyser selv flg. ”Jeg har rejst rigtigt meget over hele verden, med skitseblok og foto som mine tro følgesvende. Jar har arbejdet som billedkunstlærer hele mit voksne liv, og har elsket samværet om den fælles passion . Denne følelse har jeg også delt med kulturen og menneskene, hvor jeg kom frem.”

   

Kontaktoplysninger:

Hanne Drewniak
Hjarbæk & Løvstien 7, Birgittelyst
8800 Viborg
tlf. 86638462 / 22598452
mail. hannedrewniak2712@gmail.com



”Unge Gruppen”

Signe – Seri - Vilde – Kjerstin


Jeg hedder Signe Ramsdal Lynggaard. Jeg er13 år.
Det var først for ca ½ år siden, jeg fandt ud af,at jeg kan lide at tegne. Ud over at tegne nyderjeg også at være kreativ på andre måder, fx. At hækle og lave smykker.



Jeg hedder Seri Aisha, og jeg er seksten år gammel
Jeg har altid været fascineret af kunst, og har tegnet stort set hele mit liv. Jeg er fornyeligt begyndt at male, og har fundet en stor glæde i det også, hvor jeg både arbejder med akryl og olie maling. Derudover arbejder jeg meget digitalt, hvor jeg udforsker stilarter og nye måder at arbejde på.
Jeg er født og opvokset i Grønland, og er for et års tid siden flyttet til Danmark med min mor som kommer fra Kvols, hvor jeg har været på ferier i løbet af min opvækst, og det tværkulturelle forhold kommer så til dels til udtryk i min kunst.


Jeg hedder Vilde og er 15 år gammel og har lavet kunst aktivt i ca. 3 år. Jeg går til undervisning i billedkunst på Kulturskolen og er meget inspireret af realisme og klassiske teknikker. Jeg laver kunst i mange forskellige medier og arbejder for tiden meget i sort-hvid tegning.
Jeg har et lille ”Pop-up Galleri” i Hjarbæk sammen med min mor, som vi holder åbent en gang imellem.



Mit navn er Kjerstin Vennerstrøm Annesen, jeg er 17 år gammel, og har kreeret siden jeg kunne samle en blyant op. Jeg prøver at lave kunst der repræsenterer hvad jeg oplever, tænker og føler, men på en måde hvor det viser en bredere menneskelig oplevelse, og hvor værkets betydning ændrer sig efter beskueren. Mit arbejde er med mange forskellige medier, men jeg er for tiden meget fascineret af multimedie kunst og digital kunst. 
Min drøm er at kunne leve af min kunst, og lige nu er jeg i gang med at tage en Visuel HF på Viborg Gymnasium.

 

 

Jeg hedder Tenna Buus og er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi for Arkitektur, Design og Konservering i 2021 og er bosat i København. Jeg er opvokset i Kvols, og har altid haft en stor passion for at udtrykke sig gennem tegning og maleri, som en naturlig del af tilværelsen. Udover arkitekturundervisningen ved tegnebordet, blev en stor del af tiden på arkitekt skolen tilbragt til tegneundervisning med levende model. Her voksede den dybe fascination af muligheden for at frembringe menneskekroppen på et stykke papir som et forsøg på at fange og fastholde momentet, hvor bevægelse, tyngde, og lethed på enkleste vis fremkaldes - kun ved brug af elementer som skygge, lys, linje og flade.

Jeg dyrker stadig min søgen efter et minimalistisk udtryk, gennem eksperimenter med serigrafi, cyanotypi, blæktegninger udført med kun en enkelt streg samt olie og akrylmaleri, hvor det tilbagevendende motiv forbliver menneskekroppen.

 

Kontaktoplysninger:

Signe kan kontaktes gennem hendes mor
Thea Ramsdal – mail thea.ramsdal@gmail.com

Seri Aisha kan kontaktes via mail - sigridaisha@gmail.com

Vilde kan kontaktes gennem hendes mor
Elin Pausewang – mail info@aabnerum.dk

Kjerstin Vennerstrøm Annesen kan kontaktes via mail - kvannesen@gmail.com

Tenna Buus kan kontaktes via - mail tennabuus@gmail.com

 



Elisabeth Agerskov

web: https://galleriagerskov.dk/

Elisabeth Agerskov bor i Stoholm, og oplyser selv følgende; ” Min kunstinteresse blev vakt i mit barndomshjem,da jeg var 11 år. Mine forældre købte dengang mange malerier, og jeg klæbede til kunsthandleren,hvergang han var på besøg, for at vise malerier.
Af ham fik jeg foræret mit første maleri, og så var jeg solgt. Jeg er uddannet maler og har i mange år arbejdet som skiltemaler og serigraf. Det har jeg stor glæde og gavn afsom billedkunstner.
Igennem mange år har jeg uddannet mig gennem kurser på Århus Kunstakademi, og hos professionellle kunstnere på højskoleophold.
Motivet i mine malerier, er ikke det vigtige , men derimod en sammensmeltning af oplevelser og farver i og af naturens pragtfulde unnivers - himlen ,skyerne, vandet , træerne - Ikke et genkendeligt landskab, men et maleri , som kompositorisk , gerne skulle hænge sammen”.

   

Kontaktoplysninger:

Elisabeth Agerskov
Isfuglebakken 1 Hjarbæk
8831 Løgstrup
tlf. 29280196
mail. elisabeth.agerskov@email.dk


”Akvarel Gruppen”

Akvarel Gruppen består af en gruppe kreative personer i som mødes, hver anden onsdag i Søndermarkskirkens lokaler og inspirerer hinanden og maler fortrinsvis akvarelle. Fællesskabet og samværet skaber en god ramme for samtaler og udfoldelse af kreativitet . Gruppen arrangerer også fælles ture rundt omkring i lokalområderne og har blandt andet i flere omgange været i Kvols og Hjarbækfor at finde motiver til inspiration for deres bileder.

   

Kontaktoplysninger:

Kirsten Haaning - mail. khaaning20@gmail.com
Bente Ørtoft – mail. benteortoft@live.dk
Karen Hellerup – mail. kkmh@mail.dk
Grethe Skamris – mail. ogskamris@hotmail.com



Johannes T´Hart

Johannes Jurianus T´Hart er bosat i Løgstrup området ud mod Skals Ådal. Han har haft sin opvækst i Holland og har sin taget uddannelse dels på Kunstakademiet i Den Haag Holland, dels i Danmark.
Johannes oplyser selv, at han er nødt til at arbejde med farverne mindst et par timer dagligt. Inspiration finder han i naturens farver og liv, specielt det gule land rapsmarkerne danner i det omgivende landskab, men han bliver også inspireret at de indre strukturer, mønstre og farver i PC´ernes indre Johannes har blandt andet udsmykket den indvendige Østgavl i Kvols Forsamlingshus og har haft flere store udsmykningsopgaver i Viborg.

   

Kontaktoplysninger:

Johannes Hart
Løgstørvej 25
8831 Løgstrup
tlf. 86642991
mail. Billedmageriet@msn.com

 


Felix Pedersen

web: https://www.felixpedersen.com

Felix er bosat i Vorde gamle skole og har sit ” Depot Kunst Museum” på Knudbyvej 14, i Knudby
Felix og Birgit Kvorning holder Åbent Hus fredag til søndag på ”Depot Kunst Museum” i Knudby
På Felix´s webside gives et udtryk hans udtryksform, her står: ”Felix Pedersen lader os få naturen ind under huden. Det er, som om hans malerier indeholder dens puls og åndedrag. Betaget ser vi hans store monumentale og ekspressive naturabstraktioner.”
Felix udtaler desuden flg. på sin webside: ”Et kunstværk har altid en konkret forankring i den der forunderlige virkelighed!”.

   

Kontaktoplysninger:

Felix Pedersen
Bavnevej 41D, 8831 Løgstrup
8831 Løgstrup
tlf. 22191783
mail. felixpedersen@gmail.com


Elin Pausewang

Landskaber, træer og huse som metaforer for eksistentielle temaer, er det der inspirerer mit maleri. Spændet mellem det bundne og det frisatte i landskab og i mennesker, og det at komme sig selv og hinanden nærmere.
Jeg er oprindelig norsk, født i Afrika, men har boet i Danmark de sidste 20 år – og mine indre og ydre landskaber genspejles i billederne. Mødepunkterne mellem jord og himmel, landskaber og huse, tekst og bilde, konkret og abstrakt, streg og farve er det centrale. Mellem den indre verden og den ydre.
Jeg arbejder bevidst med at lade den skabende proces styre mig – at se hvad der sker i mit møde med lærredet og lade tilfældighederne spille med. Et forsøg på at blive i langsomheden - tiden udenfor tid. At lade mellemrummet få lov til at tale. Jeg arbejder gerne i forskellige medier – tekst, billede, musik, bevægelse og teater, og har bl.a. skrevet og illustreret tekstsamlinger på norsk (”Øyeblikk” og ”Den lille fjellosofiboka”.
Jeg bor i Hjarbæk med min familie, og her har min datter Vilde og jeg et lille ”Pop-Up Galleri” som er åbent en gang imellem. Her har jeg også virksomheden Åbne Rum hvor jeg tilbyder workshops og individuel vejledning i kreative processer såvel som psykoterapi, massage og naturterapi.

Åbne Rum – web: https://www.aabnerum.dk/

   

Kontaktoplysninger:

Elin Pausewang
Hjarbækvej 8
8831 Løgstrup
tlf. 29118411
mail. info@aabnerum.dk



Henning Elving

web: https://www.henningelving.dk

Henning er bosat i Kvols, og en del af året i Spanien, han er billedhugger og tillige en aktiv og engageret kultur aktør i Kvols og omegn, som har igangsat arrangementer med musik, litteratur og kulturelt samvær.
Henning oplyser selv, at han altid i sin billedkunst har foretrukket emner med musikalske berøringsflader. Han har i sine bronzeskulpturer arbejdet med tre grundtemaer – torsoen, figurkompositionen og hans eget begreb ”homogrammet”, som skulle betyde menneskebrev. Det er en fortællemåde, hvor kunstneren benytter menneskefigurer i stedet for ord til at fortælle en historie

   

Kontaktoplysninger:

Henning Elving
Kvolsvej 1, Kvols
8831 Løgstrup
tlf. 86643575 / 20281282
mail. he@henningelving.dk



Majbrith Annesen

web: https://www.ydunfilt.dk

Majbrith er bosat i Tårup mellem Knudby og Kvols, og har i arbejdslivet været skoleleder på flere skoler, de seneste to var Taarupgaard Ungdomskostskole og Løgstrup Skole. Hun har hele livet undervist i forskellige kreativ udtyksformer, men det er som tekstilkunstner og filter hun udtrykker sig nu. Majbrith siger selv; ”Med mine filtbilleder fortæller jeg historier og formidler stemninger fra mit liv. Min inspiration finder jeg ofte i naturen, i fortælling og mytologi. Gudinden Ydun er symbol på billedarbejderne - ”Ydun betyder “hun som fornyr”. Ydun er gudinden for, og symbolet på evig ungdom i den nordiske mytologi. Hun sørgede, med sine særlige æbler, for gudernes sundhed. Ydun passer derfor godt som inspiration og symbol i mit filteunivers”.

   

Kontaktoplysninger:

Majbrith Annesen
Virksundvej 62
8831 Løgstrup
tlf. 61742494
mail. majbrithannesen@gmail.com



Majken Bilgrav

web: https://majkenbilgrav.dk

Majken Bilgrav bor i Tårup mellem Kvols og Knudby, hvor hun
også har keramikværksted og atelier. Hun har arbejdet
professionelt med maleri siden 2004, og har modtaget
undervisning i keramik på Århus
Kunstakademi fra 2014-2018. Lige nu deltager hun på
Dronninglund Kunstcenter i akvareludstillingen
”Nordens lys” og i november/december åbner hendes
soloudstilling i Galleri ESK på Djursland, hvor hun udstiller både keramik og malerier. Derfor holder hun ikke åbent atelier i år, men hun håber på, at
interesserede kigger forbi udstillingen i Galleri ESK i Ørsted eller lægger turen forbi Dronninglund.
Majken har fremsendt følgende udtalelse: Tom Jørgensen, redaktør af Kunstavisen, skriver: ”Majken Bilgrav maler kraftfulde, sanselige og koloristiske billeder... Stilen er ekspressiv og indlevende med tydeligt markerede penselstrøg og fint opfattede farvegradueringer...Med sit usentimentale blik for de forskellige fuglearter, sin friske kolorit og ekspressive penselføring er Majken Bilgrav en værdig arvtager til de store danske naturskildrere gennem tiden ”.



Kontaktoplysninger:

Majken Bilgrav
Tårupgårdvej 7, Tårup
8831 Løgstrup
tlf. 61282295
mail. kunst@majkenbilgrav.dk



Leila Andersen

web: https://leilaandersen.dk

Leila er bosat i Knudby og blev først uddannet som fotograf, - senere som billedkunst lærer og maler, og hun siger selv, at hun efterfølgende har målrettet sit kunstneriske virke, til evig udvikling indenfor kunsten. Udgangspunktet for hendes værker skabes af omgivelserne, og er meget præget af naturens forunderlige lys, vind og vejr. Leila er den abstrakte landskabsmaler med lyst til at udfordre farverne, og hun har i mange år undervist i kunst, både herhjemme og i udlandet.
Leila siger-, ”Tiden er en underlig størrelse. Vi skal følge med tiden, skønt den har det med at gå stærkt. Jeg er gammel i faget - men aldrig for gammel til at lytte og udvikle mig”

   

Kontaktoplysninger:

Leila Andersen
Trenmosevej 5D, Knudby
8831 Løgstrup
tlf. 2218 2677
mail. mail@leilaandersen.dk

Generalforsamlinger i Kvols Forsamlingshus
tirsdag den 21. februar 2023 kl. 19:00
 
Der afholdes to generalforsamlinger denne aften
1. Kvols forsamlingshus
2. Kvols Beboer- og Foredragsforening
 
Dagsordener kan ses her: 
 
 
 
 
Kvols Forsamlingshus og Kvols Beboer- og Foredragsforening arrangerer
fra fredag d. 14/10 til søndag d. 16/10 2022
En god opstart på Efterårsferien !
 
  
En kunstudstilling med lokale kunstnere
 
Billedkunstnere og skulptører fra lokalområdet ved Hjarbæk Fjord udstiller værker i Kvols Forsamlingshus.
 
Baggrund:
Vi ønsker at øge opmærksomheden på de kulturelle og kreative aktøres betydning for livet og de muligheder, der skaber vækst i lokalområderne. Derfor er det vigtigt for os, at lade forskellige kulturaktører fra vort område træde frem og vise deres værker i en lokal kontekst for alle interesserede. Høstudstillingen viser billedkunst, skulpturer og billedfilt, og sideløbende med udstillingen vil flere af de udstillende kunstnere holde deres atelier åbent i sammenhæng med udstillingen.
 
 
Ferniseringen finder sted fredag d. 14/10 kl 16:00 - 17.00.
Her vil der være mulighed for en forfriskning samt høre et lille musikals indslag.
 
Åbningstider:
Fredag d. 14/10 kl. 16-17 - Lørdag d.15/10 kl. 10 -16 - Søndag d. 16/10 kl. 10-16
 
Angående tilknyttede åbenthus arrangementer hos kunstnerne følger her info:
Åbent atelier d.15-16. oktober Majken Bilgrav https://majkenbilgrav.dk/aabent-atelier-15-16-oktober/
 
 
Nedenfor er der en kort beskrivelse af de udstillende kunstnere samt links til deres web sider:
Klik på billederne for at se en større version
 
 
Johannes t´Hart
Den hollandsk fødte billedkunstner Johannes Jurianus t Hart er bosat i Løgstrup området. Johannes startede sit billedkunstner forløb på kunstakademiet i Den Haag og fortsatte senere i København. Han har blandt andet udsmykket den indvendige Østgavl i Kvols Forsamlingshus og har haft flere store udsmykningsopgaver i Viborg.
 
 
 
Felix er bosat i Vorde gamle skole og har sit ” Depot Kunst Museum” på Knudbyvej 14, i Knudby Felix og Birgit Kvorning holder Åbent Hus fredag til søndag på ”Depot Kunst Museum” i Knudby På Felix´s webside gives et udtryk hans udtryksform, her står: ”Felix Pedersen lader os få naturen ind under huden. Det er, som om hans malerier indeholder dens puls og åndedrag. Betaget ser vi hans store monumentale og ekspressive naturabstraktioner.” Felix udtaler desuden flg. på sin webside: ”Et kunstværk har altid en konkret forankring i den der forunderlige virkelighed!”.
 
 
 
Elin er bosat i Hjarbæk og fortæller selv, ”Jeg er født i Addis Abeba i Etiopien, af norsk/tyske forældre, derfor har jeg fået det tværkulturelle blik med fra dag ét. Jeg kom dog til Norge efter 1,5 år, hvor jeg voksede op i Ski udenfor Oslo og i Bergen. Naturen har altid været en vigtig legekammerat og en nødvendighed i mit hverdagsliv”. Elin videre udviklede, efter en akademisk karriere, sine kreative færdigheder på Center for Kreativitet og Teater i København. Elin har firmaet ” Åbne Rum” som er et terapeutisk ”Værksted for skaberkraft og forvandling.”
 
 
 
Henning Elving – https://www.henningelving.dk
Henning er bosat i Kvols, og en del af året i Spanien, han er billedhugger og tillige en aktiv og engageret kultur aktør i Kvols og omegn, som har igangsat arrangementer med musik, litteratur og kulturelt samvær. Henning oplyser selv, at han altid i sin billedkunst har foretrukket emner med musikalske berøringsflader. Han har i sine bronzeskulpturer arbejdet med tre grundtemaer – torsoen, figurkompositionen og hans eget begreb ”homogrammet”, som skulle betyde menneskebrev. Det er en fortællemåde, hvor kunstneren benytter menneskefigurer i stedet for ord til at fortælle en historie
 
 
 
Majbrith Annesenhttps://www.ydunfilt.dk
Majbrith er bosat i Tårup mellem Knudby og Kvols, og har i arbejdslivet været skoleleder på flere skoler, de seneste to var Taarupgaard Ungdomskostskole og Løgstrup Skole. Hun har hele livet undervist i forskellige kreativ udtyksformer, men det er som tekstilkunstner og filter hun udtrykker sig nu. Majbrith siger selv; ”Med mine filtbilleder fortæller jeg historier og formidler stemninger fra mit liv. Min inspiration finder jeg ofte i naturen, i fortælling og mytologi. Gudinden Ydun er symbol på billedarbejderne - ”Ydun betyder “hun som fornyr”. Ydun er gudinden for, og symbolet på evig ungdom i den nordiske mytologi. Hun sørgede, med sine særlige æbler, for gudernes sundhed. Ydun passer derfor godt som inspiration og symbol i mit filteunivers”.
 
 
Majken Bilgrav – https://majkenbilgrav.dk
Majken er bosidende i Tårup mellem Kvols og Knudby. Hendes billedkunst spreder over maleri, keramik, akvarel, grafik m.m. Man får et fint udtryk af Majkens kunst via Tom Jørgensen, der er kunstanmelder på Jyllandsposten og redaktør af Kunstavisen, som giver en meget rammende beskrivelse af Majkens kunst, når han udtrykker flg. ”Majken Bilgrav maler kraftfulde, sanselige og koloristiske billeder… Stilen er ekspressiv og indlevende med tydeligt markerede penselstrøg og fint opfattede farvegradueringer… Med sit usentimentale blik for de forskellige fuglearter, sin friske kolorit og ekspressive penselføring er Majken Bilgrav en værdig arvtager til de store danske naturskildrere gennem tiden ”. 
 
 
Leila Andersen – https://leilaandersen.dk
Leila er bosat i Knudby og blev først uddannet som fotograf, - senere som billedkunst lærer og maler, og hun siger selv, at hun efterfølgende har målrettet sit kunstneriske virke, til evig udvikling indenfor kunsten. Udgangspunktet for hendes værker skabes af omgivelserne, og er meget præget af naturens forunderlige lys, vind og vejr. Leila er den abstrakte landskabsmaler med lyst til at udfordre farverne, og hun har i mange år undervist i kunst, både herhjemme og i udlandet. Leila siger-, ”Tiden er en underlig størrelse. Vi skal følge med tiden, skønt den har det med at gå stærkt. Jeg er gammel i faget - men aldrig for gammel til at lytte og udvikle mig”
 
Se arrangementer i Kvols efteråret 2022 her
- der kan ske ændringer og tilføjelser i programmet, så tilmeld dig mailinglisten og bliv løbende opdateret 
_______________________________________________
 

Dine ideer er velkome

Dine ideer og kommentarer til arrangementer/udflutger mv. er naturligvis velkomne.
Skriv til os via kontaktformularen.eller send en mail til kvolsforsamlingshus@gmail.com
Bjarne Rasmussen | Kvolsvej 6, 8831 Løgstrup - Danmark | Tlf.: 23641441